Aceste zile petrecute la INTC de la Baia Mare a reprezentat pentru mine locul în care am reuşit să mai pun o cărămidă la clădirea vieţii spirituale prin catehezele şi momentele de comuniune petrecute alături de tineri din întreaga ţară.

A.B.INTC Baia Mare 2009

Dincolo de organizare care mi s-a părut foarte bună (cu unele excepţii) întâlnirea de la Baia Mare a fost o experienţă cu adevărat unică pe care eu am trăit-o în aceste zile la maximum şi care mi-a dat ocazia să-l întâlnesc pe Isus atât în rugăciune, cât şi în bucuria de a fi tânăr… atât în tinerii pe care nu-i cunoşteam şi pe care apoi mi-au devenit prieteni, cât şi în preoţii care au fost totdeauna alături de noi prin cateheze şi sfaturi… Timp de cinci zile ne-am încălzit la focul lui Cristos, acum e timpul ca noi, tinerii să ducem mai departe scânteia iubirii, speranţei şi credinţei în această lume de răzvrătiri păgâne.

C.B.INTC Baia Mare 2009

Bucurie, speranţă, curaj, acesta sunt sentimentele pe care le-am trăit în aceste zile. Bucuria cunoaşterii celorlalţi tineri din cadrul discuţiilor pe grupuri. Speranţa că această întâlnire specială cu Cristos îmi va da treptat mai mult curaj să pot experimenta cu tărie, fără reţineri în faţa celorlalţi credinţa mea.

B.P.INTC Baia Mare 2009

Mi-a plăcut foarte mult la Baia Mare. După momente de rătăcire mi-am găsit din nou calea, l-am regăsit pe Dumnezeu în inima mea şi sper să-l păstrez mereu. Mulţumesc din suflet tuturor! Dumnezeu să ne binecuvânteze!

A.S.INTC Baia Mare 2009