Informaţii utile înainte de INTC 2015  

 1. Sosiri la Cluj-Napoca

Participanţii la INTC Cluj vor sosi cu diferite mijloace de transport – tren, maşini persoanele, microbuze sau autocare. Deja este tradiţie ca în anul în care se întâmplă INTC oraşul gazdă să fie plin de şantiere, deşi este Capitală Europeană a Tineretului. Ne cerem scuze încă de pe acum pentru toate inconvenientele.

Pentru cei care vin cu trenul sau autocarele de linie:

 • Miercuri 22 iulie 2015, în intervalul orar 11.00 – 18.00 vor fi voluntari în Gară care vă vor aştepta şi vă vor ghida spre locurile de cazare. Dacă veniţi în grup organizat cu trenul/autocarele de linie, vă rugăm să ne semnalaţi ora la care veţi ajunge la Cluj-Napoca la telefon 0758-677-259.

Pentru cei care vin cu maşina personală, microbuze, autocare:

 • Indiferent din ce direcţie intraţi în Cluj-Napoca, pentru a ajunge cât mai aproape de căminele din complexul Haşdeu în punctul de debarcare a tinerilor pelerini – traseul pe care trebuie să îl urmaţi este următorul:

Calea Turzii – Str. Observatorului – Str. Republicii – Str. Ion Creangă – Str. B.P. Haşdeu (punct de staţionare)

hasdeu

Toate fetele vor fi cazate în căminul C16.

Baieţii vor fi cazaţi în C2 (Eparhiile Greco-Catolice) şi C5 (Diecezele Romano-Catolice)

Distanţa de la zona de debarcare până la căminele unde sunt cazate fetele este de 10 minute, iar până la căminele unde sunt cazaţi băieţii este de 5 minute.

Vă recomandăm ca autocarele/microbuzele să fie prevăzute pe parbriz cu logoul INTC, astfel încât să fie identificate mai uşor.

După debarcare fiecare autocar va primi indicaţiile pentru locul de parcare.

Parcarea autocarelor se va face pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca. Microbuzele şi maşinile personale pot fi parcate în parcarea subterană a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Vă suntem recunoscători dacă ne veţi transmite câte autocare/microbuze vor veni din dieceza/eparhia dvs. la numărul de telefon: 0758-677-259.

 1. CAZĂRILE

Sunt în cămininele Univ. Babeş Bolyai – C2, C5 şi C16.

Miercuri, 22 iulie 2015, căminele vor fi deschise începând cu ora 11.00 şi vor fi pregătite pentru a primi participanţii.

Responsabilii din fiecare dieceză/eparhie au făcut repartizarea pe camere.

 Este important ca informaţiile legate de cazare să ajungă şi la participanţi.

Toate paturile vor avea lenjerie! Astfel încât se poate renunţa la sacul de dormit!

 Izoprenul va fi necesar pentru diferite activităţi.

harta 3

 1. RIDICAREA SACULUI PELERINULUI
 • Pentru cei care au optat pentru pachetul A – ridicarea se va face de la locul de cazare   (respectiv căminul C2, C5, C16)
 • Pentru cei care au optat pentru pachetul B (week-end) – ridicarea se va face de la secretariatul Întâlnirii (Str. Moţilor nr. 26) vineri, 24 iulie 2015  în intervalul 15.00 – 18.00
 • Pentru cei care au optat pentru pachetul C – ridicarea sacului pelerinului se va face de la secretariatul întâlnirii astfel:

Miercuri, 22 iulie 2015  – în intervalul 14.00 – 18.00

Joi, 23 iulie 2015 – în intervalul 8.00 – 9.00 şi 15.00 – 18.00

Atenţie mare! Pachetul C va conţin, pe lângă sacul pelerinului, şi acces la toate evenimentele din cadrul INTC şi bonuri pentru prânz pentru zilele ( 23, 24 , 25 iulie şi 26 iulie, precum şi cina în 23, 24 şi 25 iulie)

 1. LOCUL DESFĂŞURĂRII EVENIMENTELOR:
 • Locaţia principală – parcul din curtea Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, Str. Moţilor nr. 26 – aici se vor desfăşura ceremonia de deschidere, catehezele,                      Liturghii, ceremonia de încheiere
 • Piaţa Unirii – aici se va desfăşura concertul extraodinar Voltaj (Joi, 23 iulie 2015, ora 20.30) precum şi Festivalul Tinerilor (Sâmbătă, 25 iulie 2015, ora 20.30)
 • Parcul Central – va fi locul grupurilor de discuţii şi al evenimentului INTC Expo.
 • Aulele Univ. Babeş-Bolyai – vor fi locul meselor rotunde şi al conferinţelor.
 1. PENTRU URGENŢE, puteţi apela numărul de telefon ale secretariatului permanent: 0758-677-259.

5 Comments

 1. Unde este secretariatul intalnirii? Se poate plati contributia pt pachetul C si acolo?

  Reply
  • Secretariatul INTC se afla la sediul Episcopiei Greco-Catolice, str. Motilor 26. Cred ca pt.pachetul C se va putea plati pentru cei care s-au inscris in ultimul moment.

   Reply
   • Eu sunt din Cluj si m-am inscris la inceput, dar nu sunt arondata vreunei parohii, inca nu am platit contributia pt 2 persoane. Deci unde voi putea sa platesc?

    Reply
 2. Eu voi veni cu mașina personală și nu m-am înscris, pot avea acces la o cazare acolo și la evenimentele din cadrul INTC? Mulțumesc!

  Reply
  • Din păcate acest lucru nu este posibil, putem să vă oferim doar pachetul C fără cazare. Mulțumim de înțelgere.

   Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *