Întrebări şi răspunsuri

Care este scopul acestei întâlniri?

INTC este organizat în spiritul Întâlnirii Mondiale A Tineretului. Între Zilele Mondiale ale Tinerilor de la Cracovia din 2016 și cea din 2019 din Panama INTC vrea să le ofere tinerilor catolici din România o sărbătoare care să-l aibă pe Cristos în centru printr-un parcurs spiritual treptat într-un cadru de entuziasm, de oportunități de socializare, experimentând realitatea locală astfel încât tinerii să crească în implicarea activă în Biserică și societate.

Ce oferă programul întâlnirii?

În cadrul INTC-ului din 2018 participanții vor avea parte de programe colorate și diverse: liturghii, ore de cateheză, adorație euharistică, celebrare penitențială, expo vocație, scurte piese de teatru, flashmoburi, proiecții de filme, concerte ale formațiilor creștine, activități creative și caritative, jocuri, dansuri, ateliere de creație, sport și posibilități de voluntariat etc..

Care sunt condiţiile de participare?

Participantul trebuie să aibă între 15-30 de ani și să ia legătura în prealabil cu responsabilul diecezan, după care se va putea înscrie pe site-ul întâlnirii, completând un formular de înscriere. Înscrierea online se va face începând din martie.

Ce posibilitățile de cazare ne stau la dispoziție?

Participanții vor fi cazați în cămine și săli de sport.

Posibilități de servire a mesei:

Pe parcursul întregii întâlniri participanții vor avea parte de trei mese zilnice, dintre care cel puțin o masă caldă.