Alegerea imnului

Alegerea imnului

Organizatorii INTC anunţă concurs pentru compunerea imnului întâlnirii din acest an.

În Satu Mare se organizează următoarea Întâlnire Naţională a Tineretului Catolic (INTC), a cărei gazdă este Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare. Fiind o tradiţie ca întâlnirile să aibă şi un imn – adică un cântec, care se inspiră din mesajele şi misiunea întâlnirii -, organizatorii anunţă acum un concurs pentru compunerea acestuia. Participant la concurs poate fi orice persoană cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, cetăţean român sau rezident în mod legal în România. Autorul poate fi o singură persoană sau un grup de persoane, iar concurenţii sub 18 ani pot participa la concurs doar cu acordul scris al reprezentantului legal.

Imnul va transpune motto-ul întâlnirii: „Nu te teme, Marie, pentru că ai aflat har la Dumnezeu!” (Lc 1,30). Se aşteaptă totodată să reflecte identitatea creştină a evenimentului; să fie în totalitate o creaţie proprie şi originală – nefiind permisă preluarea oricăror elemente ale altor creaţii muzicale; să nu fie dat publicităţii până la data jurizării concursului nici în întregime dar nici fragmente din compoziţia muzicală, respectiv textul imnului.

Perioada de desfăşurare a concursului este cuprinsă între 18 ianuarie şi 1 aprilie, ora 23.59. Persoanele concurente se pot înscrie oricând în acest interval calendaristic. Premiul oferit câştigătorului constă în suma de 1.500,00 RON, net, dar acesta mai primeşte şi intrare liberă la programele întâlnirii. Acelor persoane, care sunt interesate de concurs le sunt puse la dispoziţie mai multe informaţii, respectiv formularul de înscriere pe site-ul evenimentului: aici.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *